Bez przesady, ale nie trzeba było poświęcać mi aż osobnego tematu. Robisz ze mnie idiotę, odpisując ironiczne odpowiedzi, brawo. Ja jestem taki głupi, a spodziewałem się akurat takiej odpowiedzi z Twojej strony a mianowicie lektury raportu za 2009 rok. Nie przeinaczam szanowny kolego Twoich wypowiedzi. Co Ty w tym czasie myślisz, pisząc, to niestety ja już nie wiem, a widocznie co innego myślisz, a co innego piszesz. Tak franczyzobiorców jest 15, sprawdż sobie komunikaty BTG. Tak jak widzę, to wiesz więcej o BTG niż oni sami o sobie wiedzą. To że nowe oddziały nie będą rentowne przez pewien czas trzeba się było spodziewać. Według Ciebie jednak i nigdy nie będą rentowne , skoro ten rok ma być jeszcze gorszy. Wybacz, że nie cytuję Twoich wypowiedzi, ale mam jeszcze inne życie, niż siedzenie całymi dniami i jak się okazuje nocami na forum BTG i uświadamianie innym jaką to beznadziejną spółką jest BTG. Powinni Ci dać medal za taką działalność. Zastanawiam się skąd się biorą tacy ludzie, tak oddani jednej sprawie, musisz naprawdę odczuwać przyjemność w tym co robisz, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Obsesja na punkcie BTG, ale czym spowodowana, tylko Ty to wiesz. I jeszcze raz napiszę, że nie jestem aż tak głupi, żebym nie rozumiał sensu Twoich wypowiedzi, mimo że akurat Ty masz o mnie takie zdanie, ale masz do tego zupełne prawo.