Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Futrzaka.

Bez przesady, ale nie trzeba było poświęcać mi aż osobnego tematu. Robisz ze mnie idiotę, odpisując ironiczne odpowiedzi, brawo. Ja jestem taki głupi, a spodziewałem się akurat takiej odpowiedzi z Twojej strony a mianowicie lektury raportu za 2009 rok. Nie przeinaczam szanowny kolego Twoich wypowiedzi. Co Ty w tym czasie myślisz, pisząc, to niestety ja już nie wiem, a widocznie co innego myślisz, a co innego piszesz. Tak franczyzobiorców jest 15, sprawdż sobie komunikaty BTG. Tak jak widzę, to wiesz więcej o BTG niż oni sami o sobie wiedzą. To że nowe oddziały nie będą rentowne przez pewien czas trzeba się było spodziewać. Według Ciebie jednak i nigdy nie będą rentowne , skoro ten rok ma być jeszcze gorszy. Wybacz, że nie cytuję Twoich wypowiedzi, ale mam jeszcze inne życie, niż siedzenie całymi dniami i jak się okazuje nocami na forum BTG i uświadamianie innym jaką to beznadziejną spółką jest BTG. Powinni Ci dać medal za taką działalność. Zastanawiam się skąd się biorą tacy ludzie, tak oddani jednej sprawie, musisz naprawdę odczuwać przyjemność w tym co robisz, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Obsesja na punkcie BTG, ale czym spowodowana, tylko Ty to wiesz. I jeszcze raz napiszę, że nie jestem aż tak głupi, żebym nie rozumiał sensu Twoich wypowiedzi, mimo że akurat Ty masz o mnie takie zdanie, ale masz do tego zupełne prawo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BELEAF -3,41% 3,40 2026-01-27 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.