niestety chcialbym podzielac Twoj optymixzm, ale niestety nie moge, nalezy wziac pod uwage jedna zasadnicza rzecz, to jest gpw w Warszawie, w Polsce mgdzie przekrety uchodza wiekszosci, mordercom skraca sie wyroki etc. normalni i uczciwi ludzie nie maja za bardzo co szukac w Polsce.
wracajac do meritum dom KHS i tego co ma miejsce, to juz jest kpina, jak mozna doprowadzac zaklad do upadlosci, nawet biorac pod uwage okolicznosci zadluzenia, i jak widac bezkarnosc Sawickiego, skoro produkcja idzie pelna para, banki nie sa zainteresowane ukladem, co jest grane???????? lepiej likwidowac i robic przekrety na boku????
moze jestem naiwny ale nie sprzedaje akcji, skoro nie uczynilem tego po 30gr to i teraz tego nie uczynie, gpw to jedna wielka szulernia, wiem to nie od dzisiaj, jakby co!!!!
mam jednka nadzieje, ze ktos kto ma odpowiednia liczbe akcji, bedzie sie staral o przywrocenie akcji KHS na gielde, co by nie powoedziec jedna z pierwszych spolek na gpw
pozdrawiam akcjonariuszy, ktorzy chca naprawienaia sytuacji w KHS
a przy okazji czy ktos zajmie sie Sawickim, za jego oszustwa i przekrety na KHS jako prezes, czy s w Polsce istnieje prawo i sprawiedliwosc????
poza tym najwyzsza pora aby zmienic prawo upadlosciowe, ktore jak widac ma w dupie, przepraszam za slowo, ale tu trzeba mocno pisac, akcjonariuszy, a banki jak zwykle stawia w pierwszym szeregu bo kase, jakby nie bylo moim zdaniem banki rowniez udzielaly KHS kredytow bez logiki, czym sie przyczynily do tego zadluzenia, a teraz nie sa zainteresowane ukladem z nowym zarzadem.
zalosne i przykre, ale to Polska Tuska i jego druzyny, jak eurokolchzo sobie zyczy likwidowac to sie likwiduje perelki, stocznie przemysl cukrowy etc. przykladow bez liku
mam nadzieje ze dopczekam sie rzadow UPR, ktory zrobi z tym zlodziejstwem porzadek
pozdrawiam jeszcze raz