Zrobiłeś na mnie wrażenie przypominając znowu przebój Mogielnickiego "Mniej niż zero". Widzę że Twój ulubiony. Często go słuchałeś? I niczego Akcjonim'owi ani mi nie sugerujesz w związku z tym? Nie używasz tego do wycieczki osobistej żeby wywrzeć presję żebyśmy zmienili poglądy na temat Softblue albo żeby nam dokuczyć? Ale większe wrażenie na mnie zrobiła Twoja dywagacja nt.Mogielnickiego że nie czyta naszych wpisów. Mocne, muszę przyznać. Niestety na moją optykę nt.SBE nie będzie to miało wpływu a akcjonima przy mnie nie musisz atakować, bo On i tak nie ma tego waloru i nie chce mieć co klarownie wyraził.Ja dalej będę pisał to co bardzo przeszkadza Ci żeby dokupić co udowadniasz częstą obecnością. Będę tak robił też dlatego że istnieją powody o których wspominałem Ci wyżej. Ty nie chcesz tego zaakceptować, i ja to rozumiem, ale gdzie byłeś od '22-go gdy ja zacząłem zbiórkę pisząc przez cały ten czas że będzie niżej żeby zebrać? Był na to czas który właśnie minął.
I jeszcze jedno: pooowiedz mi, bo nie chcesz się do tego odnieść, czy wciąż uważasz że budynek przynosi straty? A co sądzisz o dotacji którą ostatnio soft dostał w wysokości 1mln? I wreszcie o dodatnim saldzie gotówki które posiada na swoich kontach? Merytorycznie... merytorycznie kolego. Porozmawiajmy merytorycznie. Wiem jakie to jest dla Ciebie trudne, bo deficyt argumentów potwierdzających, jak uważasz, nijakość i słabość tej spółki, jest bardzo duży. Pogłówkuj może coś wymyślisz, byle było prawdziwe a nie wyssane z palca.Tyle.
I spokojnie wyczekujemy wzrostów w stronę 3 co odwzoruje wartości które spółka już posiada zanim uruchomi pełną działalność i odzyska kilkadziesiąt milionów pożyczki udzielonej INM.