Obecnie spółka 4Knights zgodnie z ostatnim sprawozdaniem pracuje nad projektem CURB gdzie została przeniesiona pozostała część pracowników THE DUST. Game Island dalej walczy z SERUM..., Coopa jak niema, tak nie będzie, obym się mylił. Bo patrząc i grając w tą grę obawiam się że nie ogarną tego trybu. Co ty tutaj robisz dalej ty niespełniony gryzipiórku ?płacą ci za to? ile? podziel się, może żuberki jakieś. Już miałeś sie pożegnać a dalej tu siedzisz i łżesz. No jak w sprawozdaniu nie będzie info co do zwrotu Hotelu, to pewnie zejście na poziom jednego zeta. No ale dla tych co zostali to chyba już bez znaczenia... . Niestety znaczna część dała się nabrać złotoustemu kubusiowi na kilkanaście symulatorów a ja dałem się nabrać na Grupę w której spółki będą tworzyły mało budżetowe gry, które przede wszystkim pozwolą poprzez odpowiednią sprzedaż produkować już samodzielnie gry a nie pozyskujax środki od wydawców. Pamiętny tweet prezesa o przedziale sprzedaży Hotelu z końca zeszłego roku w przedziale 125-134 tys był chyba bezczelnym kłamstwem no bo jak wytłumaczyć brak dalszego zwrotu gry. Co z kasą za ZYSK z Hotelu Renowator. Mam na myśli koszt produkcji a kasa otrzymana od wydawcy. To ponad dwa miliony złotych, gdzie to KUR.. jest. Za tą kasę powinien być robiony Home renowator i co... .