Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,85 zł , zmiana od tamtej pory: 404,45%

Re: Dlaczego spadki?

Dlatego ostatnio częściej patrzę na C/ZO niż C/Z, bo to lepiej pokazuje, jak firma zarabia na podstawowej działalności operacyjnej.
C/Z nie se*xy? 
Pokazuje, ze potrzeba Ci tylko pół wieku  aby inwestycja się zwróciła.
Coś Ci tu nie pasuje? Gdzieś Ci się spieszy ? - :)

pomimo prawie miliardowego backlog-u tylko na ten rok, lub nie reaguje na setki milionów nowych kontraktów

A niby czym jest wycena przy takim wskaźniku ? Oczekiwania są małe ???
Są jeszcze kwintyliony i Twoje coroczne prognozy, które antycypowały wzrost kursu o kilkaset procent przy zyskach niższych nawet do 80% (2014 vs 2016)
Kukuryku ...

@leks, w zasadzie ja od dawna jestem tu uważany za analfabetę ekonomicznego,

Analfabetą to jestem ja, a Ty piszesz tu encyklopedie gargantuicznych andronów.

A dlaczego od dawna kurs jest trzymany w parterze.

Na czym polega permanentne trzymanie kursu i jak je rozpoznac bo ja nie wiem i chciałbym się dowiedzieć ?
Do tego służy forum !

Wywód logiczny dla szerokiej publiczności, a nie do Ciebie bo logika, to słowo którym gardzisz ::

>>> Gdy ktoś wie jak i kiedy odbywa się trzymanie, nie może nie wiedzieć kiedy ma miejsce sytuacja odwrotna.
Gdy wiadomo te dwie rzeczy, to zostanie bardzo bogatym człowiekiem jest kwestia co najwyżej miesięcy.
Jak nie na jednej spółce, to na drugiej.

Tylko, że milionerzy mają ciekawsze rzeczy do roboty, niż pisanie farmazonów na forach, wiec na logikę - coś tu nie gra.

ps. podeślij chociaż screena z arkusza z pełnymi notowaniami w czasie rzeczywistym i "ich" zagrywkami + komentarz ... ja nie mam nawet tego ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG 1,67% 85,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.