No widzę postepowanie upadłościowe zakończone i co to miało mi powiedzieć na temat postępowania restrukturyzacyjnego tutaj, bo nie do końca rozumiem?
Tak btw. masz przykłady firm które rozpoczęły postępowania w tym samym czasie co Minutor. Te które je zakończyły jak np. Firma Budowlana Antczak skończyły z negatywnym rozstrzygnięciem, czyli rozpoczęciem postepowaniem upadłościowym (a niektóre miały nawet jednocześnie postępowanie restrukturyzacyjne i upadłościowe). Tak więc z tego wynika, że jak postępowanie toczy się wolno, to jest na plus dla Minutora, bo szybkie rozstrzygnięcia oznaczają zwykle upadłość. Podałbym link do strony gdzie są te firmy, ale bankier pewnie zaraz by mi post usunął.
Wiadomo, że na dalszym etapie jest ogłoszenie upadłości, ale na razie to nie ten moment. Jak ogłoszą jego otwarcie , to po prostu sprzedam akcje poza obrotem giełdowym żeby sobie zrobić stratę, ale do tego czasu trzymam. Poszło pismo w lutym do sądu i teraz nie ma nic do roboty tylko obserwowanie KRZ, no bo raportu się nie spodziewam:)
A to, że prezes miał akcje spółki która ogłosiła upadłość średnio mnie interesuje, chyba już się wszyscy zrozumieli, że tuzem biznesu to on nie jest.