Witam,
Dziękuję za komplement:) Przyzna Pan, że miano " forumowego filozofa" , choćby wypowiedziane niezgrabnie i niewyszukanym językiem, to i tak nieco lepszy? " status" niż "komentator oczywisty " np: sypią; 0,30; przypłynął maersk lub " komentator oświecony? " : tu pojawiają się inwektywy...odnośnie sypaczy itd.itp. lub " komentator pytający": dlaczego nam to robią ci źli ludzie...
Co do zasady, od czasu, gdy minęła mi młodzieńcza fascynacja Janosikiem, zainteresowanie zasobnością portfeli pozostawiam ich właścicielom. Za poświęcony czas proszę nie dziękować. Oczywiście, chętnie wzbogacę wiedzę o "instynkcie polaczka", bo pojęcie nie jest mi znane i trochę poczułam się niezręcznie, że na takiej luce w wiadomościach zostałam złapana. Ale, proszę się nie spieszyć i nie kłopotać zanadto, bo jak Pan sam twierdzi i nie ma Pan czasu na komunikację, a jak już się znajdzie to wychodzą bzdury. Samokrytyka JEST użyteczna. Ale nóż we własne plecy, biorąc pewną niewygodę realizacji, to już nonszalancja... Niemniej, podziwiam determinację..:)
Serdecznie pozdrawiam, j.d.