Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dlaczego nagle tak spada???

Szczerze to troche jak wrozenie z fusow... nawet jak nam sie cos wydaje, to co wtedy, jak ktos ma kolejne 50k papiera do wywalenia? :/ Smutek zapanuje ze hoho...

Moja wiedza i doswiadczenie podpowiada mi, ze nawet jak jest jeszcze jakas taka podobna dluga pozycja na pagedzie, to nie zostanie zamknieta w najblizszych dniach. Dlaczego? Bo nawet jak dom maklerski sprzedaje na zlecenie banku, to nikomu nie zalezy, sprzedajacym przede wszystkim, zeby sciagnac kurs do 5-6 zl.

Mam wiec nadzieje, ze papier sie delikatnie odbije. Technika tak przynajmniej podpowiada (dwa wsparcia + fibony), ale na minus dziala krzyz podazowy na srednich , seria czarnych swiec przy rozpedzajacym sie wolumenie, no i niestety przebicie w dol wsparcia kanalu wzrostowego.

Trzeba pilnowac poniedzialku. I to najlepiej z szerokim stopem :(

Scenariusze widze dwa: albo ktos wywalil co mial wywalic, i papier powinien przynajmniej delikatnie byc podkupiony, i wtedy wyrobie sobie dalszy poglad w zaleznosci od tego co sie na swiecach i wolumenie wydarzy, albo to jeszcze nie koniec. I nawet stopy nam nie pomoga...

Dzisiaj ten gamon przeskoczyl mojego 3% stopa... rzadko sie takie zlecenia zdarzaja :( Na takie waly nie ma mocnych.

Na pewno bedziemy w kontakcie w poniedzialek :)

G.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.