Szczerze to troche jak wrozenie z fusow... nawet jak nam sie cos wydaje, to co wtedy, jak ktos ma kolejne 50k papiera do wywalenia? :/ Smutek zapanuje ze hoho...
Moja wiedza i doswiadczenie podpowiada mi, ze nawet jak jest jeszcze jakas taka podobna dluga pozycja na pagedzie, to nie zostanie zamknieta w najblizszych dniach. Dlaczego? Bo nawet jak dom maklerski sprzedaje na zlecenie banku, to nikomu nie zalezy, sprzedajacym przede wszystkim, zeby sciagnac kurs do 5-6 zl.
Mam wiec nadzieje, ze papier sie delikatnie odbije. Technika tak przynajmniej podpowiada (dwa wsparcia + fibony), ale na minus dziala krzyz podazowy na srednich , seria czarnych swiec przy rozpedzajacym sie wolumenie, no i niestety przebicie w dol wsparcia kanalu wzrostowego.
Trzeba pilnowac poniedzialku. I to najlepiej z szerokim stopem :(
Scenariusze widze dwa: albo ktos wywalil co mial wywalic, i papier powinien przynajmniej delikatnie byc podkupiony, i wtedy wyrobie sobie dalszy poglad w zaleznosci od tego co sie na swiecach i wolumenie wydarzy, albo to jeszcze nie koniec. I nawet stopy nam nie pomoga...
Dzisiaj ten gamon przeskoczyl mojego 3% stopa... rzadko sie takie zlecenia zdarzaja :( Na takie waly nie ma mocnych.
Na pewno bedziemy w kontakcie w poniedzialek :)
G.