Ja mam zawsze racje bo się obracam w centrum tam gdzie decydują złodzieje o naszych losach i wiem wszystko co mówią za kulisami co nie może wyjść na światło dzienne.
Dzisiaj prawie wszystkie portale internetowe w Polsce i na świecie i nie które gazety piszą, że amerykanie mają w Polsce dojną krowę(dotyczy Dębicy)i nie ma takiego dnia począwszy od autostrad po przemysł informacji o dużych machlojkach na szeroką skale.Dzisiaj morduje się naród Polski na wschodzie i zachodzie i w mawia się ludziom ,ze to przypadek nic takiego a ciemny lud to kupuje bo wrzuca się im zastępczy temat krzyża i kaczki.
To są tak zwane stwory i oszołomy-stwór to jest produkt tak jak samochód wyprodukowany po to aby osiągać korzyści przez kilkanaście lat w przypadku ludzi steruje się im pilotem po wyczerpaniu taki produkt się złomuje tak jak samochód bo juz się nie nadaje do regeneracji.
Oszołom spełnia inną rolę tez podobną do stwora tylko w określonej dziedzinie dla jednorazowych korzyści poprzez na puszczanie i taka osoba wykorzystywana jest dla dobrych celów i złych i tu można stosować leczenie zachowawcze i wyniki osiąga się bardzo dobre.
PZU dopuszcza możliwość złożenia pozwu w Sądzie przeciwko Goodyearowi tam gdzie ma swoją siedzibę czyli w USA to by były już bardzo daleko idąc kroki,tam jest przestrzegane prawo bardzo ostro.