Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Dałam się ubrać po 26,6. Jakie rady?

A ja Powiem tak!
Jest przyjecie!!!!
Podchodzi elegancki facet do wysokiej blondynki, przedstawia sie i prawi:
-Czy pojdzie szanowana Pani ze mna do lozka za 1 mln zlotych.
-hmmm oczywiscie a kiedy?
-A za 10 zlotych tez?
`Cos Pan pojebalo Pana - myslisz ze jakas dziwka jestem?(zeby d... dawac za 10pln)?
-hmmm To to juz ustalilismy -teraz targujemy cene!!!

PGE jest najwiekszym Holdingiem w Tym kraju!
posiada 42% rynku energii -za pol roku bedziem plakac za cena 26 zeta!
KGHM tez kosztowal rok temu 26 zeta!
Dobrej nocy i spokojnych snofff.
Pierwszy kupon PGE-dywidenda!
Jak ktos uwaza ze prawdopodobna dyw 0,68 groszy na akcje to malo! hmmmm zaloze sie ze pewnie ma ze 100 akcjii! phiiiii
bye

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PGE-PDA 3,09% 10,00 2022-06-03 09:25:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.