Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Dajcie sobie spokój z DT na imo obecnie...

...hehe.....nadal jestem leszczem...ale może nie dla wszystkich....kiedyś już tu pisałem, że prawdziwym leszczem się jest do pierwszej straty pokażnego majątku w rozumieniu chwilowej sytuacji finansowej danego leszcza....., nie jest się leszczem, gdy ma się pewien już nie emocjonalny stosunek do spekulacji, pokorę do rynku a nie walkę z nim i cierpliwość....ja się już tego ok 12 lat uczę w praktyce. Mimo wielu porażek i chwilowych przerw, obecnie zajmuję się tylko giełdą i już nie "zarabiam", a się po prostu fajnie bawię.
Na forum piszę czasem dla zwały (patrz:śmiechu), czasem dla satysfakcji, a czasem z litości....czasami też naganiam, ale to nie daje raczej żadnych rezultatów.
Martinos, to moja grupa fajnych ludzi, którzy jak bankier72 próbowali kiedyś sami swoich sił w pojedynkę. Choć najwięcej postów piszę sam. Podałem gdzieś tu mojego maila, to tak dla pozytywnie zakręconych, mających nie tuzinkowe podejście do inwestycji, nieprzeciętnej wyobraźni, i wiedzy analitycznej.......jednak narcyzom, mówię stanowczo nie.
Nie długo powstanie strona www, o nazwie mojego głównego nicka .pl
A co tam będzie to na razie niespodzianka.
Tak się nie co rozpisałem, ale mnie troszkę melancholijny nastrój naszedł gdy vava napisał o przeszłości.....heheheee

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.