Jeśli chodzi o zarobki na grach to każdy ma po trochu racji ale nie zgodziłbym się ze stwierdzeniem że TS2 to klapa bo po pierwsze on nadal jest w fazie softlaunch a po drugie to że konwersja jest niska nie znaczy że gra nie zarabia. Bez szczegółowych danych to ciężko stwierdzić a T-bull nie jest i nigdy nie był zbyt wylewny na ten temat. Z tego co sie orientuje z wywiadów itd. które czytałem w przeszłości to np. Top Speed 1 zarabia w większości na mikropłatnościach(nie jestem pewien jaki to był procent ale dość wysoki coś chyba koło 70-80%), natomiast np. taki Tank Battle heroes około 20% na mikropłatnościach a 80% na reklamach. Wszystko zależy od specyfiki monetyzacji danej gry. Do tego dochodzi jeszcze przecież żywot gier, TS1 który ma już chyba z 5 lat, przechodzi teraz drugą młodośći i z miesiąca na miesiąc poprawia wyniki od dobrych 5-6 miesięcy. Pomijając wszystkie inne aspekty aktualnie mamy zwiększoną ilość pobrań i mocny dolar/euro co automatycznie musi przełożyć się na większe przychody, a czy wyjdą z tego jakieś zyski to okaże się w raporcie, przestałem się tymczasowo udzielać i prowadze swoje statystyki i obliczenia w zaciszu bez forum :) Jakby ktoś był ciekawy to wygląda na to że TS1 pomijając zwiększoną ilość pobrań(pewnie coś powyżej miliona) w kwietniu znów poprawi monetyzacje, takie są moje przypuszczenia po obserwacji na sensortower więc nie musicie się nimi sugerować.