Dziękuje za te słowa,,pewnie, że nigdy moim zamierzeniem na tym forum nie było naciąganie kogokolwiek na ten papier,,sam tracę tutaj oszczędności życia,, do tego,kilka lat straconych ,czytania wschodniej prasy ,śledzenia sytuacji na ukrainie,szukania czegokolwiek co by miało związek z westą,,zresztą nie byłem w tym sam,wymienialiśmy poglądy,uwagi ,spostrzeżenia czy to z kumatym czy to z innymi ,,do każdego człowiek miał szacunek ,,byłem bardzo wielki optymistą co do westy ,,okazało się ,że za dużym,,tłumaczyłem sobie ,ze po restrukturyzacji i bankructwach west znacznie się oddłużą i spółka będzie miała drugie życie,,niestety okazało się inaczej,,znam smak zdejmowania spółek na giełdzie ale najbardziej zżyłem się z westą i tym forum ,dużo czytałem i wyszukiwałem na temat westy,,,może gdyby janukowycza nie powieźli to byłby lepszy scenariusz dla nas bo westa miała wtedy parasol ochronny i jakoś to by było,.,.poroszenko doszedł do władzy a westa stała się też dla niego konkurencją,,pismaki oczywiście pomylili że jest wspołwaściielem westy czy ma ich udziały,,trochę wtedy nas podbudowali ,tak jak pisałem ten cały przewrót był dzerdzenskim na rękę,,a na koniec nawet na meile nie odpisali,,człowiek nie chciał ujawniania tajemnic,dzwoniłem ,wysyłałem zapytania po ukraińsku --w powietrze,,,a przy ipo,,zapowiadali świetlaną przyszłość.,.wielkie pieniądze pozyskane z ipo ,pobrane kolosalne kredyty,,i podejrzewam ,ze im to i tak ujdzie płazem przy tym bałaganie co jest na ukrainie,,miałem taki sen ,że podali raport do 8 maja ---ale to tylko sny:),,realny świat bywa nieco inny ,więc pewno niedługo koniec naszej przygody z westą,,czekąją tylko na zawieszenie notowań a oni już znają scenariusz ,pewnie ,że nadzieja umiera ostatnia ,,ale to już niewiele czasu zostało,,,pozdrawiam