Problemu nie mam z Samym kursem -- TYLKO SZEMRANYMI DEALAMI GLOWNYCH UDZIALOWCÓW---z tym mam Problem ponieważ jeśli na Takie deale idą to kto wie Jakie wymyślą w przyszlosci ---- Tu chodzi o zaufanie do zarządzających.
Podam przykłady--- JWC IPO po 70 pln 2007 Wojciechowski wysypywał Akcje Koszac Hajs kilkanaście lat później Skup zrobił JWC po 4 pln i zdjął z Rynku . POLNORD podobnie --- fundy brały od Rysia po 150 pln a potem oddawali po 3 pln i PND zdjęli z Rynku.
Integrer Brzoska zrobił szum że jak po 40 pln ( z wycena ITG 400 mln pln) -- ludzie nie oddadzą to będzie bankructwo-- skupił kwity wycofał z GPW po kilku latach Integrer wszedł do Amsterdamu z wycena 40 mld pln na dzień dobry.
Nie podoba mi się Ujo.wate zachowanie Wierchuszki bo to jest Dodatkowym Ryzykiem inwestycyjnym ---- Bo jak widać Rynek to nie tylko matematyka Funamenty i Logika ale też układziki--stategie i psychologia.--Moim zdaniem Wierchuszka w ciu.la wali i to mi się BAAARDZO nie podoba jako Inwestorów Indywidualnemu.---JUST LIKE THAT.