Trudno wyprowadzać ludzi z innej epoki z błędu, ale spróbuję. Otóż wyżej wspomniany Pan Piotr wcale nie walczy ze sobą a proponuje zupełnie nowe rozwiązanie w którym wyeliminowane zostały bolączki przestarzałego programu gastro. System Gastro zatrzymał się na jakimś tam etapie i nic tego nie zmieni. Tak, jestem użytkownikiem rozwiązania S4H, a wcześniej używałem Gastro. Nie będę pisał tu peanów o nowym produkcie Pana Piotra, dodam tylko że wahałem się pomiędzy rozwiązaniem równie zaawansowanym technologicznie jakim jest produkt FoodSoft’u ale wybrałem S4H ze względów sentymentalnych. W każdym razie na ten moment nie za bardzo widzę z czego poza S4H i FoodSoft’em można by wybierać… To moim zdaniem to jedyne rozwojowe systemy na rynku.
Gdyby uznać tłumaczenie do którego się odnoszę za sensowne to wszyscy na całym świecie jeździli by pierwszym modelem Forda, bo według mojego przedmówcy wprowadzenie konkurencyjnego produktu (nawet lepszego ) była by to „przegrana sprawa”.
Wiem, że propaganda w Softechu jest na porządku dziennym, ale zlitujcie się… Klienci mają swój rozum…