Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy ta spółka już umarła?:-(

Nigdy nikomu niczego nie doradzałem i doradzał nie będę.
Forum służy do wymiany poglądów, nie od doradzania.
Z tego co wiem od doradzania na forach jest Jacek z grochowa:-)

W ramach ciekawostek, mam do Was pytanie. Co to oznacza?

http://digate.pl/kontakt.html

Czy, p. Kossakowski jest tak hardy, że nie licząc sie z nikim i z niczym na stronie spolki publicznej reklamuje swój własny gówniany biznes? Czy w ten sposób nie przejmuje kontraktów spolki Digate S.A (!), do swojego śmieciowego biznesu w celu ominięcia komorników, wierzycieli etc.? Czy nie tworzy fałszywego wrażenia, że Digate S.A. prowadzi działalność operacyjną, a w rzeczywistości te działalność prowadzi zupełnie inna spółkę choć o tej samej nazwie?

Czy jest po prostu głupi?:-)

To juz na te chwile nie ma znaczenia, sprawdzi to prokuratura. Przeraża natomiast fakt, że tacy ludzie zajmują sie spółkami publicznymi, na domiar próbują jeszcze oszukiwać:-) a jak wiadomo aby dobrze kraść, trzeba mieć wiedzę i pieniadze. Golodupiec zawsze skończy w zakładzie penitencjarnym, niezależnie czy ukradł bułkę, czy oszukiwał akcjonariuszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.