Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,36 zł , zmiana od tamtej pory: -82,65%

Re: Czy Pozbud ma szansę powtórzyć sukces Columbusa ??

Powiem tak. Widać ze Pozbud się wzmocnił poprzez spółkę Agnes. Widać ze przybyło tez akcji. Aktywa wzrosły. Jestem tutaj od dzisiaj. Uważam ze informacja o produkcji ogniw w kooperacji z Singapurską firmą może przynieś dobre zyski. Jak dla mnie to jest jakiś przełom.
Sprawdziłem tez zakupy Prezesa, wskaźniki i perspektywy. Wydaje minske ze to mądra inwestycja choć zawirowań na rynkach zawsze możemy się w jakiś sposób spodziewać. Columbus to trochę inny temat. Kupno w tym czasie przypadło na hossę OZE.
Być może cały rynek jeszcze raz przetestuje szczyty na OZE i wtedy mamy szanse zarobić.

OZE to będzie tylko cześć działalności Pozbudu. Ja jednak liczę na dalsza poprawę rentowności i kolejne inwestycje nawet jak by to miało kosztować jakąś niewielka emisją. Emisja nie jest zła pod warunkiem ze pieniądze będą należycie wydane. Ale lepiej jak jej nie będzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 14,81% 0,93 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.