Toż ci napisałem już wprost, ale powtórzę innymi, może jeszcze prostszymi słowami: piszę, by wskazać powiązania, wydarzenia, które nie trafiają na rynek w formie komunikatów, a moim zdaniem mogą mieć znaczenie dla przyszłości PRH. Piszę, bo liczę, że przynajmniej część osób podchodzących do inwestycji podobnie do mnie i wyciągających wnioski nie tylko z ESPI, tego typu informacje mogą skłonić do zakupu akcji PRH. Dzięki temu grono akcjonariuszy poszerzy się a kurs wzrośnie ZANIM przyjdą twarde infa i kurs (mam nadzieję) wystrzeli jeszcze wyżej. Dużo wyżej. Bo zaczną kupować "odkrywcy spółek po ESPI". Wtedy my, wcześniejsi posiadacze, podejmiemy decyzję czy trzymać dalej, czy próbować robić kółka korzystając ze zwiększonej zmienności i wyższych obrotów. Naganiam? Moim zdaniem, każdy, kto pisze na forum też chce, żeby rosło, i żeby kiedyś mógł z jak najwyższym zyskiem sprzedać. A naganiaczem - moim zdaniem- nie jestem, bo nie mijam się z faktami, nie koloryzuję rzeczywistości, a przede wszystkim nie piszę dlatego, że kupiłem wcześniej po 2 a teraz chcę sprzedać tym do których piszę po 3. Jak przyjdą twarde infa, to nie wiem, czy w ogóle będzie sens pisać- forum zostanie pewnie zalane komentarzami w stylu: " Teraz tylko w górę" , "Jedziemy na 100 zeta" itd. W takim otoczeniu czujesz się lepiej Opinia? Skoro ja ci tak przeszkadzam?