Dnia 2014-04-05 o godz. 13:02 ~Lancet napisał(a):
> mam dziwne przeczucie...............
tak, jesteś jedyny i goraca tamara też. Reszta to ......szkoda gadać....... a te dziwne przeczucie to na czym polega ?? co to takiego ??? dlaczego dziwne??? co to znaczy dziwne??? czy przed tym przeczuciem, masz normalne czucie czy może dziwne czucie czy też normalne przeczucie czy dziwne przeczucie.??
Na czym polega to przeczucie czy ono jest przed czuciem czy po czuciu?
Co to znaczy - "mam" - kto ci je dał, że je masz? Czyzbyś ty był człowiekiem?, czyżbys ty był człowiekiem rozumnym? Bo tylko człowiek rozumny ma przeczucia.
Czy ty chcesz mnie rozśmieszyć? czy ty to piszesz normalnie, z własnej woli czy pod przymusem? Kto cię przymusza? Czy masz głosy które cię do tego zmuszają? Skad te głosy dochodzą? Czy to się często zdarza? Czy to głos kobiecy czy męski? Czy dotyczy tylko przeczucia, czy też czucia? Czy w tych głosach nie było żadnych innych treści?
Czy uważasz, ze jesteś normalny? Na czym polega twoja normalność? Dlaczego tak uważasz, że jesteś normalny? Czy czujesz się wybrańcem, ze jesteś normalny, czy masz tylko czucie normalności czy jest to moze przeczucie normalności .......Jednak chcesz mnie rozśmieszyć.