Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,50 zł , zmiana od tamtej pory: -77,11%

Re: czemu się dziwicie ???

To jest banda cwaniaków, którzy próbują wprowadzić ludzi na forum w błąd, lub sieją ogólnie ferment liczą na wywołanie dziennej zmienności i zarobienie 20-30 groszy na kursie co przy 100akcjach daje 20-30 złotych. Myślą, że to forum ma taką siłę, żeby zmienić kurs jednym wpisem. Ja sobie ogólnie cenie merytoryczne wypowiedzi co poniektórych, póki co nie uświadczyłem na forum merytorycznej analizy, która sugerowała by niepowodzenie projektu OMLa. :D Na szczęście ci do których mają trafić merytoryczne wypowiedzi mają na tyle oleju w głowie żeby odsiać ziarno od plew spokojnie :)

Dziwią mnie ludzie, którzy łapią zmienność zamiast zrobić buy and hold i zgarnąć większość trendu. Jak dla mnie day trading to strata czasu w dłuższej perspektywie pieniędzy, średnio około 80% traderów traci wbrew temu co piszą po forach :D xD matematyka nie kłamie, statystyki też nie. A to oni najczęściej sieją tu ferment. Spokojnie i do przodu.

Dawajcie wkład merytoryczny i cieszcie się zyskami, wszystkim tak będzie lepiej i pamiętaj " NAJSŁABSZE PSY SZCZEKAJĄ NAJGŁOŚNIEJ"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONEMORE 4,04% 3,09 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.