To jest banda cwaniaków, którzy próbują wprowadzić ludzi na forum w błąd, lub sieją ogólnie ferment liczą na wywołanie dziennej zmienności i zarobienie 20-30 groszy na kursie co przy 100akcjach daje 20-30 złotych. Myślą, że to forum ma taką siłę, żeby zmienić kurs jednym wpisem. Ja sobie ogólnie cenie merytoryczne wypowiedzi co poniektórych, póki co nie uświadczyłem na forum merytorycznej analizy, która sugerowała by niepowodzenie projektu OMLa. :D Na szczęście ci do których mają trafić merytoryczne wypowiedzi mają na tyle oleju w głowie żeby odsiać ziarno od plew spokojnie :)
Dziwią mnie ludzie, którzy łapią zmienność zamiast zrobić buy and hold i zgarnąć większość trendu. Jak dla mnie day trading to strata czasu w dłuższej perspektywie pieniędzy, średnio około 80% traderów traci wbrew temu co piszą po forach :D xD matematyka nie kłamie, statystyki też nie. A to oni najczęściej sieją tu ferment. Spokojnie i do przodu.
Dawajcie wkład merytoryczny i cieszcie się zyskami, wszystkim tak będzie lepiej i pamiętaj " NAJSŁABSZE PSY SZCZEKAJĄ NAJGŁOŚNIEJ"