Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  72,60 zł , zmiana od tamtej pory: -14,60%

Re: Czekam na zwrot nadpłat ok.30 baniek.

Dnia 2025-04-11 o godz. 14:51 ~ciemniak wyka napisał(a):
> … To kiedy będzie po 500? I czemu nie kupujesz po 70. …
+ potem takie tam różne brednie i bzdury jak zwykle. Jedne bardziej cepowate od drugich.

Wprawdzie cepie prostszy od
najprostszego cepa na to nie zasługujesz i tego i tak jak zwykle nie zrozumiesz ale w drodze wyjątku i obnażając po raz kolejny twoją ciemnotę ci odpowiem na to twoje bezsensowne pytanie.
Jest to odpowiedź na twoje bzdury i brednie a NIE dyskusja! - Tego zresztą też i tak nie zrozumiesz.

Odp:
1. Zdania nie rozpoczyna się od spójnika. Wiem, że nie wiesz co to jest spójnik ale mniejsza z tym.

2. Zawsze na końcu zdania pytającego stawia się znak zapytania. Tego też oczywiście nie wiesz. Pierwszoklasiści wiedzą.

3. Nie żadne 500 ale wielokrotnie więcej i wcześniej niż ci się wydaje i potrafisz to sobie wyobrazić. Pustka nie sprzyja wyobraźni.

4. Nie kupuję, bo nie ma co kupić po 70,- zł wtedy gdy wypisujesz te swoje bzdury. O godz. 14:51 nie było żadnych akcji do kupienia po 70! Kapujesz?
Jak można kupić coś czego nie ma? Wiem, że ty takich prostych rzeczy też nie rozumiesz. Ty kupujesz coś czego nie można kpić i czego fizycznie nie ma.

5. Owszem to ja właśnie kupiłem te 20 szt. po 70,- i to zanim ty te swoje brednie nabazgrałeś.
Co? Miałem kupić akcje, które już kupiłem i których już nie było?
Wymyśl coś jeszcze bardziej dennego. Wiem, że dasz radę.
Gdyby było więcej po 70,- to też bym je sobie przytulił. Z okazji trzeba korzystać póki jest.

ty ciemniaku uprawiasz zawsze pustosłowie a ja nie:

https://prnt.sc/N9dOBxBHJuEU

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IBSM 0,00% 62,00 2025-11-03 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.