Ja nie mogę się zgodzić. Oczywiście wypowiedź przedmówcy o akcjach po 100zł to idylliczna wersja.
Jednak pisanie o zapaści lotnictwa i ograniczeniach etc. ma oczywiście przełożenie ALE bardziej odczuje to linia regularna (LOT, Lufthansa, KLM, Air france, nawet WZZ czy Ryanair sa liniami REGULARNYMI). Ludzie mylą pojęcia, linia niskokosztowa to też REGULAR.
Natomiast linie takie jak Enter Air to linie czarterowe - o wiele bardziej podatne na zmiany co w chwili obecnej jest dla nich na wielki plus. Jeśli rynek np we Francji gdzie zresztą Enter już lata/latał i woził ludzi na wakacje otworzy się a jak wiecie tam ludzie są bardziej majętni i będzie popyt to dla takiego Entera nie jest problemem przenieść się operacyjnie na Zachód.
Ale tak jak już wielokrotnie powtarzałem - nawet o loty z PL nie ma się co martwić - to jest kwestia przełomu połowa czerwca/ początek lipca.
Uznajcie to za wiadomość z pierwszej ręki... nie będę się tutaj obnażał ale nie piszę tego dla zabicia czasu tylko przekazuję informację na temat postępu planów "na latanie".
miłego dnia życzę