Ja rozumiem, że można mieć różne opinie na temat spółki, argumentując je mniej lub bardziej merytorycznie, to normalne, że jedni uważają spółkę za perspektywiczną, inni za szajs, są tacy co wtopili na niej i wylewają swoje żale, ale normalne nie jest, ze jest troll lub trolle, którzy są non stop na wątku, odpowiadają sami sobie, a o spółce nawijają cały czas źle, a ostatnio bawi ich podszywanie się pod inne nicki.Jak dla wytłumaczenia są trzy-pierwsze-osoba ta ma zaburzenia psychiczne, drugie-jest wynajęta do robienia złego PR-u, trzecie-uważa się za strasznie pokrzywdzoną przez spółkę w ten czy w inny sposób.Jedno wytłumaczenie, nie wyklucza pozostałych.
Ciekawie wyglądała sesja z 15.11.23.Ukazanie się raportu ( moim zdaniem pozytywny )-zupełny brak reakcji, dopiero ukazanie się infa z datą wydania Inkwizytora jakby dało sygnał do ataku i do zbierania akcji do określonego pułapu.Wzrost max w trakcie sesji o prawie 40% przy dużych jak na spółkę obrotach 19,3tys.Odpuszczenie i za jakiś czas ponowne zbieranie.
Akcji w sumie nie jest wiele 2mln, przy aktualnej wycenie daje duże pole do wzrostu, jeśli czegoś nie położą zupełnie.
Ja wszedłem w tą spółkę ze względu na Inkwizytora.Lubię Piekarę i jego cykl, choć pisze nierówno.Ale samo uniwersum w grze ma duży potencjał.Oczywiście grafika pzostawia do życzenia, ale to początek drogi.Bardziej od grafiki wolałbym widzieć w tej grze grywalność, fabułę i dobre dialogi.Tak czy siak życzę im sukcesu w przyszłości na miarę Sapkowskiego i Wiedźmina CD Projektu.