Tom juz jestem ale na krotko, u mnie są nadal jeszcze wakacje kończą się w wrześniu. Dopóki Jarek z Rydzykiem żyją to ja nie muszę pracować bo to jest żyła pieniędzy nie moga popełnic nawet samobójstwa bo maja założone czipy. Jak na chwile ustanie oddech u nich natychmiast słuzby są w akcji. Najbardziej chronieni ludzie teraz w Polsce to są oni, bo to jest żyła pieniędzy haha Same wpisy tu widzę osób pokrzywdzonych przez los i naiwnych ja tu doWas nie pasuje bo zyje w innym warunkach bytowych o ktorym nie możecie marzyc nawet haha
Co do Debicy to nie ma tragedii nie wiem co tam sie dzieje w spółce ale jestem spokojny o swoje akcje bo są najpewniejsze. Trwa nagonka na zanizenie kursu akcji Dębicy bo cos się szykuje w wrzesniu,trudno cos jest teraz sie dowiedziec bo wszystkie poufne informacje są omawiane bardzo w waskim gronie ludzi sobie zaufanych. Jak nie będę miał informacji to głosuje za Rydzykiem bo nie jestem oszołmem albo korzystamy razem z owoców albo wcale, nikt nie skorzysta.
W spółce inwestycje juz są na ukończeniu,goodyear podpisał umowę na dostawy taniego kauczuku z polską firmą ktora bedzie produkowac dla niego kauczuku o większej wytrzymałości w kraj. Zniknie zagrożenie wahania kursu kauczuku w przyszłosci.
Tom będzie 200zł za akcje jak Was wydoimy z akcji za bezcen,ten proces juz się zaczął i niebawem si ę skonczy