Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,40 zł , zmiana od tamtej pory: 18,19%

Re: CO SIE ZMIENIŁO W SPÓLCE OD 23ROKU

Dnia 2025-08-11 o godz. 20:21 ~michał napisał(a):
> napisze tak ---zobacz moje wpisy i zachowanie kursu jakos mi sie wydaje ze to ja miałem racje -- nawet ten twoj ostatni ze wyszłem po piwie i bredze a tu masz był ponizej 7zł ,nie twierdze ze jestem bogiem i wszystko wiem ale nie wiem skad u ciebie ta pycha przeciez ci co mnie posłuchali zarobili duzo kasy sprzedajac i kupujac

06 sierpnia napisałeś po sesji, że wydaje ci się że spadnie pod 7 zł dnia następnego. Tego dnia Tauron zakończył dzień z kursem 8.34. Twoja przepowiednia się nie sprawdziła. Tauron nie zszedł poniżej 7 zł. Gdyby miało spaść pod 7 zł następnego dnia to by oznaczało, że kurs musiałby się zwalić conajmniej o 16%. Uznałem, że bredzisz i się nie pomyliłem. A, że pora kiedy to pisałeś była po 19tej a na dworze ciepło to grzecznie zapytałem czy wracasz z karczmy piwnej. To nie pycha. Po prostu zacząłem się o ciebie martwić bo nie wiedziałem czy to tylko stan upojenia alkoholowego czy może początek odchodzenia od zmysłów z siedzenia na shortach w trendzie wzrostowym.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TAURONPE -2,74% 9,93 2025-10-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.