Nie pracuję dla nikogo. Pracowałem przez wiele lat dla dużych banków w przeszłości (Pekao, Raiffeisen) jako dealer instrumentów finansowych. Dzisiaj jestem prywatnym inwestorem i żyję z inwestowania pieniędzy Łoren. Ponieważ jestem akcjonariuszem Tauronu czyli współwłaścicielem tej firmy postanowiłem się po wielu latach stania z boku i niereagowania jakiś czas temu włączyć w tą dyskusję bo nie zamierzam się biernie przyglądać jak ty, michał, karolina trabant  i inni shorciarze naganiacie na spadki, żeby tanio kupić lub zarobić na spekule wprowadzając ludzi w błąd. Nie pozwolę ci pluć na moją włąsność. Dlatego będę cię merytorycznie obalał na glebę. Nie pozwolę ci w sposób nieuzasadniony pluć na moją spółkę shorciarzu. Nie podoba ci się ta spółka to opuść to forum i znajdź sobie inną. A jak wziąłeś shorty spekulancie to sobie je rozgrywaj w zaciszu swojego pokoju a nie naganiaj  ludzi na spadki. Powtarzam ci jeszcze raz. Tauron jest notowany aktualnie poniżej wartości księgowej na papier która aktualnie wynosi 10.74 na jedną akcję co oznacza ni mniej ni więcej jak niedowartościowanie tych akcji. Twój lament o przewartościowaniu Tauronu jest wprowadzaniem ludzi w błąd.