Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,78 zł , zmiana od tamtej pory: 938,46%

Re: Co się im tak śpieszy?

To prawda. Widać raz na jakiś czas (w ostatnim tygodniu szczególnie) zwalania kursu kilkoma sztukami i przenoszenie tej, bądź co bądź niewielkiej, barykady na S-ce coraz niżej. Pewnie komuś bardzo zależy na niskiej średniej z kilku miesięcy ;) Zanim PPK zaczną działać i rozruszą GPW (o ile faktycznie rozruszą) to ja chciałbym już być bez Wikany i z zyskiem rekompensującym okres czekania ;) Czy się uda? Poczekamy, zobaczymy. Może na wiosnę po wynikach za 2018 coś się w końcu ruszy. Ja póki co na zwalaniu przez kogoś kursu planuję skorzystać. Jeśli spadnie w okolice 0,70 to ponownie uruchomię zakupy. Jeszcze trochę papieru zamierzam dokupić do okrągłej liczby posiadanych akcji ;) Pewnie podejrzewasz jakiej, bo wiesz jaki miałem stan posiadania jak się ostatnio kontaktowaliśmy.

P.S. Można by się kiedyś zgadać mailowo odnośnie obecnych stanów posiadania żebyśmy wiedzieli na czym stoimy :)
P.S.2 Mimo obecnej sytuacji uważam, że wciąż jest dobry moment na zakupy bo w końcu tu się ruszy i wyjdziemy na swoje.
P.S.3 I jestem też zdania, że panu B. mimo wszystko spoooro brakuje do osiągnięcia tych 90%. Na Wikanie siedzi pewnie kilkaset osób, która kupiła dawno temu i albo zapomnieli o swoim małym pakiecie (1-2000 sztuk) albo nie planują go póki co sprzedać bo gdyby mieli to zrobić, to zrobiliby to już bardzo dawno temu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 2,53% 8,10 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.