To prawda. Widać raz na jakiś czas (w ostatnim tygodniu szczególnie) zwalania kursu kilkoma sztukami i przenoszenie tej, bądź co bądź niewielkiej, barykady na S-ce coraz niżej. Pewnie komuś bardzo zależy na niskiej średniej z kilku miesięcy ;) Zanim PPK zaczną działać i rozruszą GPW (o ile faktycznie rozruszą) to ja chciałbym już być bez Wikany i z zyskiem rekompensującym okres czekania ;) Czy się uda? Poczekamy, zobaczymy. Może na wiosnę po wynikach za 2018 coś się w końcu ruszy. Ja póki co na zwalaniu przez kogoś kursu planuję skorzystać. Jeśli spadnie w okolice 0,70 to ponownie uruchomię zakupy. Jeszcze trochę papieru zamierzam dokupić do okrągłej liczby posiadanych akcji ;) Pewnie podejrzewasz jakiej, bo wiesz jaki miałem stan posiadania jak się ostatnio kontaktowaliśmy.
P.S. Można by się kiedyś zgadać mailowo odnośnie obecnych stanów posiadania żebyśmy wiedzieli na czym stoimy :)
P.S.2 Mimo obecnej sytuacji uważam, że wciąż jest dobry moment na zakupy bo w końcu tu się ruszy i wyjdziemy na swoje.
P.S.3 I jestem też zdania, że panu B. mimo wszystko spoooro brakuje do osiągnięcia tych 90%. Na Wikanie siedzi pewnie kilkaset osób, która kupiła dawno temu i albo zapomnieli o swoim małym pakiecie (1-2000 sztuk) albo nie planują go póki co sprzedać bo gdyby mieli to zrobić, to zrobiliby to już bardzo dawno temu.