nie chwal się chłopczyku jakie to mialeś udane transakcje bo mi nie zaimponujesz, a wręcz przeciwnie własnie widzę, że tak jak pisałem pokory do giełdy nie masz za grosz. Nie będę ci pisał jakie to ja miałem transakcje bo ja nie muszę się dowartościowywać w taki sposób. Widzę , że twoje ego rozrosło ci się do bardzo dużych rozmiarów. Ale bądż pewny że po udanych transakcjach, przyjdą i te nieudane. Był tu taki juz jeden, co myślał , że wszystko wie, tak jak ty opisywał, ile to procent i gdzie nie zarobił, no ale potem nóżka sie powinęła i trochę spuścił z tonu. Tak więc szanowny koleżko nie zadzierał tak nosa do góry bo chyba nie sądzisz juz , że jesteś lepszy od Warrena Buffeta, chociaż myślę że jestem w błędzie, he,he.
Ps, mój nick wybrałem przekornie, chcąc zobaczyc naprzykład twoją reakcję, ale czasami wchodząc na to forum i czytając wypowiedzi to myslę , że ty powinienieć mieć nick żmija, bo sączysz jad na wszystkich co napiszą coś nie po twojej myśli. zastanów nad tym. kendi kojarzy się bardziej z jakimś niedorozwiniętym umysłowo, a nie z kimś kto posiadł wiedzą absolutną o GPW.