Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,89 zł , zmiana od tamtej pory: -79,78%

Re: Clash II - wywiad i screeny

Graczu, tyle, że dając łapkę w dół nie oceniasz firmy tylko post konkretnego uczestnika forum. Jeśli wnosi jakąś nową treść to czemu oceniać ją negatywnie? Niezależnie, czy będzie pozytywna czy negatywna dla kursu.
Ja to mam głęboko, czy są łapki w dół czy w górę, ale widząc tyle łapek w dół przy poście tylko z adresem strony można wnioskować, że jednak jest parcie, żeby kurs nie rósł.
Oczywiście, że firma nie wyprodukowała jeszcze żadnego hitu, ani nawet średniej gry, w którą grałoby więcej osób - dlatego taka niska cena i kapitalizacja. Ja mam swojego czarnego konia na giełdzie i tam zainwestowałem 90% swoich środków (w ciągu 3 lat), ale mam też parę tanich spółek, które z czasem mogą zaskoczyć. Jeśli firma doprowadzi Clash II do wersji finalnej możesz być pewny, że kurs wzrośnie.
Obrażać się na firmę, że jeszcze nie mają hitu jest bez sensu. Cały czas próbują, nie robią milionowych emisji. Jesteś graczem, więc wiesz, że giełda to jednak ryzyko.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBGAMES 0,00% 0,18 2025-09-22 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.