Jak już chińczyk będzie mieć akcje to będzie cena 0,8-1zł już w miarę logiczna. Puki nie objął akcji to tu topór wisi bo wszystko jest na gębę przecież. Ale jak obejmie muszą mieć przychody i generować zyski aby mówić o jakichkolwiek wzrostach. To branża o sporej konkurencji więc taki hurra optymizm jest stworzony przez spekulantów. Realia są inne. Jak narazie jest brak jakichkolwiek fundamentów. Ja osobiście poczekam. Są spółki z fundamentami w rewelacyjnych cenach gdzie ryzyko straty nie istnieje. Podstawowa zasada to nie tracić kapitału przecież. Najlepsze spółki to takie których papier jest tani, czyli są bardzo mocne fundamenty, a jednocześnie spekulanci zbili tam kurs wręcz w sposób nierealistyczny. Wtedy zysk ogromny jest pewny i szybki. Tu jest ruletka. Czy warto ryzykować to kwestia podejścia każdego inwestora. Ja nie namawiam ani do kupna ani do sprzedaży. Ja osobiście poczekam. Z samej analizy technicznej też nie jest różowo. Zeszli poniżej ostatniej korekty. To też nie zwiastuje nic dobrego. Spółka zostaje w moim zainteresowaniu mimo wszystko, zobaczymy co będzie się dziać. Umowa o współpracy to żadna informacja jak dla mnie. Jechałem tu z bardzo niskiego pułapu, więc jak już rosło trzymałem bo i tak ogromny zysk. No ale powyżej 1,2 to już nie było opcji aby nie spasować.