Dnia 2018-09-20 o godz. 21:40 ~Steamapp napisał(a):
> 1C moze byc hitem - ale uwaga - ta spółka dość dobrze funkcjonuje robią dobre strategie - ja bym najpierw poobserwował - zeby drugie CIGAMES nie było. Najpierw trzeba poznać taktyke zarządu. Co do PLW to zostawiłem mały pakiecik z możwliwościa sporego powiększenia się po raporcie - raporty jakoś zastrzyku do kursu nie dają - patrze vivid - a moga niezle uwalić kurs. Pod Junkyard Simulator będę grał - ale fajnie byłoby najpiew dostać betę od twórców - jeśli ktoś ma betę koniecznie dać tu znać . Pozdrawiam Bractwo z Krainy Deszczowców....:P
1C duży plus że w grupie jest cenega i każdy ją zna nawet jeśli się nie interesuje grami ale mi się osobiście bardziej podoba boombit dawne Aidem Media pograłem w ich gry troche i są wciągające szczególnie nowe Tanks a lot jest obiecujące "BoomBit do niedawna nazywał się Aidem Media - zmiana nazwy nastąpiła po tym, jak w marcu Aidem Media przejął BoomBit Games, międzynarodowego dewelopera i wydawcę gier na platformy mobilne. Obecnie 33,3 proc. udziałów w BoomBit należy do giełdowej ATM Grupy, kolejne 33,3 proc. do założycieli Aidem Media, a kolejne 33,3 proc. do założyciela BoomBit Games."