Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: CIERPLIWOŚĆ POPŁACA... INWESTOR WILBO

Sugeruję, że dopiero zaczyna rzucać kursem...
Niezła okazja dla spekulantów, ciekawy stress-test dla pozostałych, dla inwestorów, w długiej perspektywie czasu, to wszystko bez znaczenia.
Gdybym miał więcej akcji WILBO, to na pewno wykorzystał bym ten czas na zarobienie łatwego grosza, ale skoro nie mam, to tylko się przyglądam.

Jeśli mam prognozować, to za 4-6 tygodni WILBO poda info o przejęciu kolejnej spółki, kurs podskoczy w ciągu 3 sesji o 15%, potem znowu zacznie się spokojnie obsuwać...
Paru lepiej poinformowanych zacznie zakupy dzień wcześniej i zarobi najwięcej. Czy kurs najpierw zostanie sztucznie obniżony, to już tylko spekulacje. Wydarzenia ostatnich dni, zwiększone obroty itd. pasują do tego scenariusza, ale wg mnie to nieco za wcześnie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.