Tak. Mam jeszcze pakiet Medico, ale ze względu na JC będę go redukował przy kolejnym podbiciu. Z moimi pakietami nie da sie wyjść od razu. Uważam, że Medico ma olbrzymi potencjał i Pan Kilczewski to świetny specjalista. Ale nie chce być na jednej spółce z JC. To krętacz a nie inwestor. Jeżeli pojawiłby sie na TGS to rowniez wychodziłbym ASAP. ASAP znaczy tak szybko jak to możliwe. Nie zawsze oznacza juz. Z AVT nie będę wychodzić po 1.1 zł. Cześć pakietu sprzedałem po 1.4. Resztę sprzedam powyzej 1.5 zł bo na pewno tam dojdzie. Uważam, że ICG i MedicoFarma maja olbrzymi potencjał a kurs wzrośnie, ale ja mam swoje zasady.
Poza tym najlepsze wyniki osiągałem kiedy mój portfel składa sie z jednej spółki. BML rósł kiedy był moja główna inwestycja. W sierpniu kiedy ostatecznie dokupupowalem IGN to była to moja główna spółka i tez zaczęła rosnąć. Być może za jakiś czas będę wchodzić w inna spółkę ale na ten moment największy potencjał widzę w TGS. Mam zrobiony research na poziomie tego z BML i IGN. Mam jedna niewiadomą - emisje. Zobaczymy.