Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: CIENKA SPRZEDAŻ

Dnia 2010-11-25 o godz. 17:00 rysiu_dziki_kot napisał(a):
> Dnia 2010-11-25 o godz. 16:19 tgolik. napisał(a):
>
> To się nazywa demokracja.
Gigant polskiego rynku gier, musi
> > tłumaczyć się, przed no named pożeraczem Whiskas
> jak równy
> z równym.

Szok.

MYLISZ POJECIA
> SZYNu

Elementem demokracji jest to o czym wspomniał Rysiu, czyli prawo. Moje prawo do obrony przed bezprawnym zachowaniem (pomowienia, insynuacje i manipulacje) takich osób jak Rysiu i ten element naszego ustroju przetestujemy.

A tłumaczyć sie tu nie muszę. Robię to wylacznie z wewnętrznej niezgody na nieetyczne zachowanie ktorego celem jestem ja i firma ktorej jestem udziałowcem. Robię to tez po to aby przeciwdziałać celowi Rysia, czyli wprowadzaniu w błąd osob gorzej zorientowanych zarówno w sprawach spółki i jak i jakosci wypowiedzi i logiki Rysia.

Niemniej jako, ze nie wiem czy będę onłine poza Polska, oraz jako, ze czuje, ze wyczerpalem srodki dojścia do jakiegokolwiek consensusu z Rysiem w ramach tego forum. Sprawa moich dyskusji z Rysiem wydaje sie zakończona. Nasza przykra relacja wchodzi własnie w nowy etap, ktoremu będę kibicowali już zapewne z dystansu.

Pozdrawiam stara gwardie :)
Michał Kicinski

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CDPROJEKT 1,16% 243,80 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.