Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,33 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: chyba niewielu nas

Parę lat temu zgłosiły się trzy spółki wywodzące się z Orlenu które za śmieszne pieniądze kupiły od Synthos spółke. Nastepnie wprowadziły ja na giełdę i z emisji spółka się im wróciła. Notabene z tych trzech tylko jedna się ostała, pozostałe albo w likwidacji albo ich juz nie ma , nie chce mi się juz nawet szukać. Panom dobrze w tym czasie się żyło, kupowali kolejne spółki, podporę mieli dobrą bo ciągłe utrzymanie ruchu dla Synthos,. Tak poobracali kasą że gro spółek jest w likwidacji, upadłości prawo rynku.

Kolej rzeczy będzie taka, część pracowników albo przejmie inna firma chyba już w postach się coś mówiło o firmie która podpisała umowe z Synthos albo sam Synthos ich przejmie co juz wcześniej nieoficjalnie się pisało że przejął, sama spółka upadnie, zostanie zamknięta, akcje umożone, zarzad, były członek zarzadu nadal będą ......... Spółka odpowiada do wartości majątku, zadłużenie ma spore że nawet nie znajdzie sie chętny aby ja kupić . Wydaje mi się aby pozbyć się balastu zadłużenia jedynym zasadnym jest likwidacja spółki. Pewnie wariantów było sporo ale w tej spółce tęgie głowy prawników i bankierów siedziały.

Na koniec dodam tylko tyle. Słynny AmberGold ludzie stracili kasę, teraz komisja państwowa zarabia kasę a ludzie zobaczą może za parę lat raport.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.