Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  38,00 zł , zmiana od tamtej pory: -55,79%

Re: chińskie mury

A czy ja napisałem, że prof Suwalski ukrył zakup? Jaką logiką doszedłeś do takiej interpretacji mojego wpisu?Jak pisałeś podjąłeś trzy miesiące temu decyzję inwestycyjną. Sprzedałeś ice kupiłeś nng. Tak się składa, że ja też jestem na nng od trzech lat. Podjąłem odwrotną decyzję, tu zwiększyłem pozycję przez redukcję na nng. Pisuję na tamtejszym forum, obstawiłem że tam nic się nie wydarzy do końca roku a ice jest teraz w grze.Teraz weź sobie półroczny wykres obu spółek i sam sobie odpowiedz która decyzja jest na dzień dzisiejszy słuszna. Każdy tutaj piszący poza tymi, dla których jest to pierwsza inwestycja zaliczył podobnie koszmarnie błędną decyzję. Trzeba w takiej sytuacji się z tym pogodzić i wyciągnąć wnioski dlaczego tak się stało, żeby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Ty natomiast uczepiłeś się swojej "racji" i brniesz dalej. Ty już nie dzielisz włosa na czworo. Dzielisz go na osiem części wymyślając kolejne absurdalne argumenty. Że spółka zatrudnia 11 pracowników, że ich rodziny znajomi i pociotki powinni się rzucić na akcje a się nie rzucają bo kurs nie rośnie. Że działalność spółki generuje koszty (no co ty?). A może pociotki obkupiły się już w przedziale 10-13? A może akcje kupiła sąsiadka prof Suwalskiego spod dwójki? A może oni wszyscy nie kupili? A czemu nie kupili? A czemu prof Suwalski nie kupił? A może nie kupił, bo nie kupił i koniec!!!! Wtopa!!! Patrz na te wykresy! Trzeba było siedzieć tutaj a nie sprzedawać i kupować tam!!!! Teraz albo wychodź stamtąd i kup tu z powrotem, albo przestań zakładać kolejne wątki że swoimi wątpliwościami bo to sensu żadnego nie ma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE 2,34% 43,70 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.