Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: chciałbym aby ten tekst przeczytali wszyscy obecni na Bomi

Czasem mam takie wrażenie Macieju, że ja o jednym a ty swoje. Uderz się w pierś i powiedz, że jesteś nieomylny i że twoje wszystkie prognozy się spełniły. Tak jak u mnie były chwile chwały i były porażki.
U mnie Netia, Próchnik ,Swarzędz i parę innych to chwała a porażką jest bezsprzecznie Hydrobudowa, chociaż nie całkiem, bo kiedy była ponad 4 zeta uważałem , że spadnie na 2.10 co i tak było przez wielu uważane za mało prawdopodobne a i tak przecież Budimex trzyma się świetnie więc tak naprawdę do upadku swoich firm doprowadził Wiśniewski i jego wizje.
Nie zmienia to faktu, że w tym miejscu dałam ciała. Tu na Bomi uważam, że jesteśmy blisko dna albo to dno już za nami. To co się dzieje, a zwłaszcza te male obroty na spadkach ale jakże uciążliwe i ciągnące kurs w dół robione są przez grupę ludzi, która wykańcza malutkich
przy pomocy taktyki jaką opisałem. Jeśli właśnie ci mali dadzą sobie spokój i odetną się od presji sprzedażowej jaka tu na tych stronach płynie co kilka minut to sam się szybko przekonasz, że te spadki się skończą bo kilka razy ten któremu zależy na spadkach rzuci coś do sprzedaży a mały nie wpadnie w panikę to zaraz podstawi się tam duży inwestor i okaże się, że kruk krukowi oka nie wykole.
Mechanizm tego działania wcale nie jest skomplikowany i polega przede wszystkim na wywieraniu nacisku na psychikę.
Uważam , że miska odwracająca trend nadal się tworzy a to co widzimy to akumulacja.
CK

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.