Ok zmieniłem zdanie jesteś jednym z najlepszych troli na forum bankiera piszesz wyszukanym językiem i czasami ( nie licząc dla mnie głupiego komentowania każdego ruchu na akcjach) merytorycznie.
Ale gdybym nie siedział tu długo zapewne bym Ci uwierzył tak jak wielu ludzi wierzyło chodzikowi-księżycowemu, kolorowemu wiatrowi czy też ostatnio polonezowi as dur ( Ty o ile się nie mylę również używasz wielu nicków) który jak dla mnie jest genialnie przygotowany merytorycznie z AT jednak wykorzystuje to dokładnie do swoich celów wprowadzając drobnych w błąd.
Reasumując
Urzekła mnie twoja historia, na dacie nie mam jakieś wielkiej straty więc nie obawiaj się, że piszę urażony czy zdenerwowany. Lubię podejmować polemikę a im jest na wyższym poziomie tym ciekawiej ( zabawa z niejakim TVN na forum Polimka troszeczkę obniżyła moje loty hahaha).
Co do daty czy nie zgadzasz się z moimi wyliczeniami ???
Tak merytorycznie proszę bez pisania epopei spółka z samych dywidend przy wartości akcji np 1,20 spłaca cały zainwestowany kapitał w 4 lata a inwestorowi dalej zostają akcje które przecież też mają wartość ! Chciałbym znaleźć jakiś odpowiednik tak intratnej inwestycji finansowej ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi.