ja Asbis (5000 szt.) mam od 4 zł i nic nie sprzedałem..., ale to zwykłe szczęście początkującego w erze covid. :) A DataWalk miałem od 60 do 240, niewiele sprzedałem i z "zysku" prawie 100.000 zrobiła się strata. :) Ale później była jeszcze lepsza okazja i z 30-40 pojechałem na ostatnie 160... trochę sprzedałem, a teraz mam DW ponownie, ze średnią 140+... i chętnie bym teraz dokupił, ale nie mam za co. :D ... Z Mercatorem też były jazdy w stylu 40>>600, a później straty, xtb za 8 zł i sprzedaż za 30... Mirbud 1,25 i trzymanie do 15 i realizacja połowy oraz Unimot od 40 do teraz. :) ... ja dopiero od niecałego roku używam stoploss i takeprofit i robię zlecenia oczekujące (czasami)... ja jestem trochę jak ten "najlepszy inwestor", czyli martwy inwestor. PS. Z nowych zebrałem Elektrotim poniżej 50 i Newag ok. 110 oraz Text za 50 i Fabrity 30, no i Dino za 40... Marzy mi się kilka bezpiecznych spółek dywidendowych, a większe fundusze za jakiś czas zapewni sprzedaż DataWalk.:) A Wy jakie macie typy i historie? Pozdrawiam