Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,74 zł , zmiana od tamtej pory: -7,09%
Przepraszam, ja nie chcę nikim manipulować. Szukam tylko faktów.

1. Przejrzałem CV tych Panów. Nie jest to klasa AA. Nie pracowali w biotechnologiach z sukcesami

2. Wyjście osób z rady nadzorczej wiarze sie z konkretnymi przepisami i obowiązkami KSC. Możecie sami poczytać. Z jakiego innego powodu ktoś odchodzi z rady?

3. Piszecie o trupach w szafie. Ja nawet nie wiem czy ta firma cokolwiek wykonuje dzisiaj, czy ma przychody, czy ma sprzedaż. Udajecie jakby to była wielka tajemnica handlowa i wymagała od rady ESPI. Wg mnie firma nie ma kontraktów

4. Mam wrażenie że nie rozumiecie czym zajmuje się producent taki jak Mabion. To tylko wykonawca produkcji komponentu na bazie know how innych firm. Problem w tym że aby takie kontrakty pozyskać trzeba być mocnym insiderem w tym środowisku. Kims z biznesu. Nikt z Mabion od 5 lat taka osoba nie jest.

Zgadzam się z opinią że to czy mam czy nie mam nie ma znaczenia w dyskusji. Chciałbym żeby akcje były po 50. Tylko że nikt tutaj nie jest wstanie żadnego przytoczyć argumentu że tak będzie. Chowacie się za pseudo tajemnicami zamiast odpowiedzialnie powiedzieć że ta firma może zbankrutować i ludzie stracą kase i prace. Nie wiem co w tym złego.

Pisza tutaj ludzie a właściciele - Twiti czy inni milczą mając małych inwestorów za nic.

Reasumując - proszę nie piszcie na tym forum jak dzieci że będzie ESPI to będzie 20 bo to jest właśnie naganianie. Nie ma żadnych za tym argumentów na dzień dzisiejszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MABION -1,69% 8,12 2025-11-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.