Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,00 zł , zmiana od tamtej pory: -68,83%

Re: Brawo GPW !!

Dnia 2020-03-25 o godz. 17:42 ~Ser napisał(a):
> Nowu tys pisał że TBULLa ktoś zbiera , tak wygląda i po mojemu . Pasuje ładna świecia do końca tygodnia
> > Inwestorek pilnuje i pewnie przekłada z kosza do koszyka bo dziwny obrót ,,duży,,
> > Myślę że wie pod co gra i tylko termin się ,, przesuwa,, Info +

Ser, niestety to nie ja, ja nie widzę takich rzeczy, naprawdę giełdowy plebs z ulicy jestem. Może tylko trochę sprytniejszy i z większym fartem, ale nadal amator popełniający amatorskie błędy.

Do tej pory wszystkie swoje decyzje podejmowałem w oparciu o informacje wyszukane w sieci,
(typu https://www.youtube.com/watch?v=uwwe51FtP8Q klatka 9:39)
a że poświęcałem na to masę czasu, na pewno więcej niż większość inwestujących na giełdzie, to miałem wystarczającą przewagę nad rynkiem żeby być na + X0% rocznie. (co mi całkowicie wystarczało).

Poco to piszę? Bo pewnie ciągnął bym to dalej, ale w tej chwili już to nie działa. I faktem jest, że analizy Ghosta były pierwszą z wielu rzeczy z forum które otworzyły mi oczy. Wiem że tutaj każdy gra o swoje, ale za tą wiedzę którą chcieliście się podzielić szczerze Wam dziękuję.

W 100% zgadzam się z Dandim, że "czapeczki" wyrolowały inwestorów, nie graczy tylko ludzi którzy im zaufali, i totalnie zniszczyli opinię spółki. Ale nie licząc tymczasowych osób i typków pokroju (~katecheta [37.249.126.*] 2020-03-11 18:18) którymi z całego serca gardzę, to poziom tego forum na tle reszty Bankiera i całego Gamedev po prostu błyszczy.

Odnośnie T-Bull uważam, że jeśli nie trzymają kolejnego trupa w szafie, to w tej chwili niewiele trzeba żeby ich sytuacja odwróciła się o 180^. Wliczając obecną korektę i najbliższy kwartał, to potencjał wzrostów wydaje mi się wyjątkiem na naszym gamedev, musieli by naprawdę nic nie robić w firmie żeby to zmarnować.
Dlatego Ser, dbam o pole manewru i akcje trzymam "Bezapelacyjnie, do samego końca... mojego lub T-Bull'a..." ;)

Niestety nie mam optymizmu jak Ty co do 2-giego kwartału, i uważam, że będzie jeszcze bardziej "wyjątkowy" niż wszystko do tej pory.
Ale liczę na to że 4-ty, może 3-ci kwartał przyniosą okazje na całym rynku, które trafiają się raz na 10 lat.

Poza tym, o tym co się teraz dzieje na świecie będą książki pisać i nie zamierzam tego przegapić stojąc z boku :]

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 0,54% 3,74 2025-11-04 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.