Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,80 zł , zmiana od tamtej pory: -65,25%

Re: Brawo GPW !!

Dnia 2020-03-25 o godz. 15:25 ~Ser napisał(a):
> Ważne że inwestycja na plus jak kierunek dobry to 30 pkt cieszy a jak zły 10 straty wystarczy . Jak rynek pewniejszy to i wiekszym plusem nie wzgardze , pisałem o stronach dla pomocy , ale wiedza + techniczna mi pomagają , nie narzekam
> > Lop jest ważny też patrze , Myślę że USA więcej nie spadnie bo system emerytalny się zawali i wybory idą i Fed i Tramp muszą się postarać
> > Wojna z Chinami była i USA rosło aż WIRUS zawalił rynek
> > On był wszystkim na rękę ale emerytury najważniejsze dla wszystkich,
> > dużych spadków nie zakładam
> > Napisałem aż za dużo
> > Pozdrawiam

mnie kusiła S dziś z rana ale obiecałem sobie że nie wrócę na kontrakty i staram się za wszelką cenę swojej decyzji nie zmieniać .. od 2 lat wytrwałem ...przy takich jazdach jak obecnie sadze ze bym zarobił 50 razy tyle co na akcjach czy tego żałuje ..??
nie ... zdecydowanie nie ... moja psychika jest dla mnie ważniejsza niż wszystkie pieniądze które mógłbym zarobić ...
mam spokojny umysł grając na akcjach i mogę zajmować sie firmą czyli tym z czego żyje ..giełda jest dodatkiem tylko i takim juz zawsze pozostanie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 9,63% 4,10 2025-11-05 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.