Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -75,31%

Re: Brawa dla posiadaczy akcji!

.....ale pisząc o spółce tylko negatywnie to jej też nie podzwigniemy.

Ojoj , o czym ty piszesz kolego ??? starasz sie uspokoić "gorącę" głowy ( moją np) ale spójrz trzeźwo na sytuację. Żyjesz chyba marzeniami o ' WIELKIEJ FIRMIE ARTNEWS" Kurs spada juz od dłuzszego czasu i jakos nikt nie kwapi sie wyjasnić jaki jest tego powód. Takie praktyki sa własnie na NC. puścić dobre infa dla naiwnych i wywalić papier. Tak sie dzieje przeciez na 90 % rynku NC własnie. Więc co ? uwazasz ze mam chwalić tych manijaków ? Nikt na siłe mi tych akcji nie wcisnał to prawda, ale obecne nic nie robienie zarzadu hamujące ten proceder jest dla mnie żenujące delikatnie mówiac, bo juz nie chcę tu bluzgac co o nich myślę. Na obiecaną poprawe zysków spółki tez trzeba czekać licho wie ile i o ile W OGÓLE będą. Rodyjski chociaz nazywa sprawy po imieniu bez zbędnej otoczki i mydlenia. Nie lubię jak ktoś robi ze mnie durnia. Wczesniej miałem nic Jacek - to tak dla zainteresowanych. Pozdrawiam "akcjonariuszy" światowego potentata w branży-sarkastycznie ma się rozumieć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTNEWS 17,65% 0,20 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.