Dnia 2015-12-11 o godz. 21:38 ~Rodyjski napisał(a):
> ojoj dzieciaku chyba od niedawna jesteś na giełdzie,bo snujesz tandetne texty jak z onetu o uwalaniu kursu przez grubasa :) tu jest 57mln akcji a ff tylko 10% od kogo ty chcesz tu akcje odbierać? heheh w dodatku po lewej lada chwila skończy się w ogóle popyt...
>
> Jacek- 1akcją podciąga animator i tak z -17 robi się -2 jak na klasycznej padlinie NC, czasami też kiedyś kupował więcej zachaczając wyższy poziom jedną akcją, wszystko by zachęcić ulicę do kupowania tego wałka.
> pocieszę Cię, bo miałem tu na szybko pod amerykańca zarobić min 200-300% a jestem na dużo większej wtopie niż Ty i w dodatku zostałem długookresowym inwestorem tej padliny:(
Dawno tak się nie ubawiłem jak z Twojego powitania, więc utrzymam się w tej konwencji i też powitam.
Szanowny Jaśnie Oświecony Panie Rodyjski.
Ani to bazar ani piaskownica, to nie odniosę się do Twoich poglądów na mój temat. Masz prawo mieć takie jak chcesz lub jakie uważasz . Istotniejsze jest abyś jako akcjonariusz od lipca tego roku nie dodawał spółce prawie dwa i pół miliona akcji. Spółka ma 53.627.418 akcji. Free Float 10,09% to prawie pięć i pół miliona. F/Float tak dla porównania, stanowi prawie połowę wszystkich akcji ERNE oraz 62% wszystkich akcji ZREMB-u.Skutecznie odstraszasz innych od spółki na której jednak chcesz
zarobić. Czy nie jest to czasem wewnętrznie sprzeczna filozofia gry na giełdzie. Poza tym tłumaczysz Jackowi, że animator zahaczał kiedyś więcej akcji. Zgoda tylko,że zepsułeś mu hak dołączając do niego ''C'' i co on teraz ma zrobić.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.