Człowieku już odpisałem i nic nie sugerowałem tylko napisałem jasno, żebyś nie mieszał w to poilityki i skoro aresztowania były w 2024i, to w styczniu to oczywistym jest, że śledztwo trwało wcześniej. Tyle nawet ty powinieneś wiedzieć, ale widzę, że twoim zdaniem przejęli władzę w grudniu 2023 i ruszyli na Hubtech. Może jeszcze manipulacja kursem to ich robota, bo przecież oni teraz rządzą, a biedny zarząd jest niczemu niewinny. Masz jakieś problemy ze zrozumieniem, że zarząd tej spółki zamiast zarabiać pieniądze dla akcjonariuszy zarabia dla siebie, i to może nie do końca legalnie. Bronisz czegoś, czego się obronić nie da, a działania doprowadziły do obecnej sytuacji na kursie. Może, skoro masz taką wiedzę to napisz, gdzie kasa z przejęcia od siebie spółki IB, jakie plany na przyszłość, kiedy nowa strategia, po co emisja, której miało nie być, kiedyś koniec tych postępowań? To są ważne sprawy z perspektywy akcjonariuszy, a nie, kto rządzi. A tak na marginesie, to nie wiem, po co wracacie do starych tematów. Czepiacie się maliny, ale robicie dokładnie to samo.