Produktów i kategorii jest co niemiara i każdy dostaje jakąś nagrodę ! tak jest w każdej branży od zoologicznej po alkoholową :) zawsze ktoś dostanie nagrodę żeby każdy był zadowolony :) ta informacja nie ma najmniejszego wpływu na cenę akcji - jedynie co to że się mieli czym pochwalić :) mnie jakio akcjonariusza nie interesują żadne nagrody tylko kurs akcji ! powiem wiecej - mnie nawet wyniki nie ''interesują'' bo nimi się nie najem i nic za nie nie kupię i nie opłacę ! mnie interesuje tylko to czy zarobię na akcjach czy nie zarobię i to jest jedyny priorytet jaki mam podejmując dycyzję czy warto kupić akcje i jak nimi grać - czy potrzymać tydzień, miesiąc, rok czy obracać każdego dnia. Nagrody śą dawane i będą dawane bo ktoś na tym zarabia w takiej czy innej formie ! Dla spółki moim zdaniem to obciach i dziecinada, To tak jakby tesla się pochwaliła jakaś nagrodą :) Jak spółka jest konkretna to się niczym nie chwali bo to jedynie obciach i pokazuje że do 1 ligi brakuje jej więcej jak mniej. Pochwalić to się można wynikami a nie takimi bezwartościowymi bzdetami ( acz jak widać są tacy co się tym podniecają ) proponuję zabawę w piaskownicy tam też się wszyscy wszystkim chwalą :) a jedynie co mogą tam znaleźć to inne zabawki albo psią kupę :) dosadność ma swoje plusy i minusy acz w tym przypadku ma same plusy chłopaku z piaskownicy