Dnia 2017-02-01 o godz. 11:56 ~reklon napisał(a):
> Dnia 2017-02-01 o godz. 11:00 ~klonklonow napisał(a):
> > Dnia 2017-02-01 o godz. 10:32 ~Killertrolli napisał(a):
> > > Dnia 2017-02-01 o godz. 10:05 ~reKillerTrolli napisał(a):
> > > > Dnia 2017-02-01 o godz. 09:39 ~koral napisał(a):
> > > > > cieszy mnie że tak stadnie tu zawitaliście i mogłem was w jednym miejscu skupić hehehhe
> > > > > wiecie dobrze groszołapy, że dzień dwa i pozabijacie się łykajac papier jak bocian żaby
> > > > > i możecie setki wątków zakładać nic to wam nie da ilu jeszcze wystraszycie? leszcze sa wśród was i tam szukajcie poklasku a teraz ładnie wszyscy chórem
> > > > > https://www.youtube.com/watch?v=vO7g53DaoAk
> > > > >
> > > > > ps. wymuszona zmiana nicku hehe
> > > >
> > > > Dokładnie! we właściwym momencie nigdy nie będą mieć akcji, bo będą zajęci prymitywną nagonka na spadki :))))) chcą wzbudzić strach przed spadkami i myślą, że nikt nie bierze pod uwagę milionowych wolumenów buhaha już gdzieś tam pisałem ale powtórzę....czekać na newsa z Citi....no chyba, że WKM Ltd. też czyta forum ;))) i posty groszołapów i już wystawiają do sprzedaży swój pakiet :)))))))))))))))))
> > > >
> > >
> > > dla myslących jasna sprawa w co się teraz "gra" tyleże szkoda jak ktoś pod wpływem takich d...li oddaje papier ale w sumie to nie moja sprawa każdy wie co robi tutaj dzieci nie ma ;))
> > >
> >
> >
> >
> >
> > dla mnie towlasnie pierwsze info to bedzie od wkm o przekroczeniu 55%
> > a dzisiajwidze ze dzieki nagonce groszolapow ci ktorym pociag uciekl
> > moga spokojnie sopie dokupic
>
> myślenie nie boli.........
> nie trzeba tu dużo pisać bo i po co?.........wystarczy patrzeć jak papier jest odbierany.....
> tak jak odebrali przy 0, 10 gr tak i teraz odbierają od słabych łapek :>
> i tyle na dziś bo od kociokwiku,aż oczy bolą :)))))))))))))))))))))))))))))
> TIK TAK TIK TAK TIK TAK
>
aż im chyba od tego kwiku w gardłach zaschło dzisiaj hehe