http://pilab.pl/my-view-on-eurostar-software-testing-conference-2015-in-maastricht/
Każdy nieco inaczej odbiera taka konferencje jak powyżej:
Wrażenie Polaka pełniącego tak ważną rolę w kierowaniu zespołami w Pilabie.
Mój pogląd na Eurostar Software Testing Konferencja 2015 w Maastricht
Michał Stryjak QA Manager,
==============================================
pamietamy info z września
25 września ·
Michał Stryjak, PiLab QA Manager, będzie prelegentem bostońskiej konferencji STPCon - jednego z największych i najbardziej prestiżowych wydarzeń dotyczących testowania oraz jakości oprogramowania na świecie! Michał wystąpi obok takich legend testingu jak James Bach czy Jason Huggins (twórca Selenium). Gratulujemy i trzymamy kciuki!
link =============================================
Eurostar - jedna z najbardziej prestiżowych konferencji - co roku przyciąga tysiące badaczy z całego świata. Łatwo spotkać ludzi z USA, Kanady, RPA, Chin, Japonii, Indii, Rosji, Zjednoczonych Emiratach Arabskich i wielu innych krajów.
Sieci i dyskusje na konferencjach, takich jak Eurostar stanowią doskonałą okazję do zbadania tego jak oceniamy oba trendy w branży i wyzwania. Wróciłem przekonany, że podjęte decyzję i kierunki jakie wprowadziliśmy szybko dla zarzadzania zespołem PiLab są właściwe.
Sporo konkretnych uwag co do techniki napędzania efektywności w zespołach.
W Pilabie opatentowane i nadal zgłaszane rozwiazania patentowe to najlepsza doceniana technologia. Równie ważne jest organizowanie prac i współprac różnych zespołów, nawet przez właściwą lokalizację pomieszczeń, daja szybkie efekty nie wchodzenia sobie w droge i niedublowanie prac i szybka wymiane nowych lub zaakceptowanych rozwiązań. okreslenie elegancka praca organizacyjna to dobre określenie efektu.
PILA