Redgraw, jak zwykle masz rację!
Wiesz co mnie uspokaja? Że jak nawet wszyscy wymiękną, to po prostu wycofam się z forum, skasuję swoje zlecenia (skasuję zlecenia, a nie sprzedam akcji!) i sobie poczekam; jestem w stanie przeczekać jeszcze parę sztormów:) takich okazji się nie odpuszcza.
A skakać po papierkach? - przecież nie wszystkie spółencje odbiły, parędziesiąt z nich tylko (traf i wejdź w nie przed wystrzałem...); a jak już pojechały 200-300%, to ten zysk trzeba rozdzielić przecież na parę osób; wiesz dobrze, że mało kto utrzymuje tak długo papier - odjedzie 20-30% to od razu sprzedają "siusiumajtki" szczęśliwe.. i potem dopiero co "zarobieni" wskakują na innny papier licząc, że też tak łatwo uda im się zarobić kolejne 20-30%...; a tu za drugim razem już tak łatwo nie idzie...; średnia z tego to ... pisałem o tym przecież ... Ty wiesz sam o tym bardzo dobrze... dlatego właśnie zasadziłeś się jak należy na Polnej... wcześniej zdaje się ode mnie.. i nie dałeś się wytrząsnąć ...
Pomimo, iż dopiero czekamy na wystrzał polnej, już teraz depczemy WIG-owi po piętach...
A więc już nawet teraz jest całkiem miło:) A to cały czas tylko przedsmak...
Jestem nad wyraz spokojny o swoją inwestycję w ZA Polna !!! :)