Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,51 zł , zmiana od tamtej pory: -98,04%

Re: Biernacki (czyli ja)

Panie Sylwestrze tak samo Panu jak i pozostałym Akcjonariuszom zależy na tym samym-czyli na uzdrowieniu spółki, przez ponad rok, a tym bardziej ostatni miesiąc były różne perypetie, a efekt tego jest jaki jest. Czas na zmiany-które następują i bardzo dobrze bo były konieczne! Przecież nikt rozsądny nie będzie Pana hejtował bo nie ma za co, być może ktoś niefortunnie zatytułował post Biernacki vs Fundusze który pozornie coś sugeruje ale absolutnie nie ma tam nic pejoratywnego w kontekście Pana osoby. To, że każdy inwestuje na giełdzie żeby zarobić czy w spółkę X czy Y to oczywiste, przy pewnym poziomie ceny uważa akcje za atrakcyjne to je kupuję oczekując zysku. Zgodnie z przepisami zwiększajac zaangażowanie powyżej 5% ujawnił się Pan w akcjonariacie co jako osoba z branży, większość odebrała pozytywnie tę informacje i jest to zupełnie zrozumiałe. Moje osobiste zdanie jest takie, że na pewno Qumak może być spółką o znacznie wyższej kapitalizacji, do tego są konieczne pewne działania, które będą podejmowane. Natomiast absolutnie nie nakłanianiem nikogo do zakupu/sprzedaży, niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi co uważa za najlepsze. Ja również kupiłem trochę akcji w ostatnim czasie, wykorzystując historyczne minima ale inwestuje w różne spółki, więc dywersyfikuję ryzyko i jestem przygotowany na różne scenariusze. Jeśli będę na kolejnym NWZA to zawsze można porozmawiać, każda merytoryczna dyskusja jest dobra. Znam innych Akcjonariuszy spółki jeśli będzie chciał Pan przedyskutować różne sprawy, koncepcje to zostawiam kontakt mailowy.
Pozdrawiam!
elpresidente.invest@gmail.com

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.